Kerékpározás

kerekpar01.jpg

Mozgásban a pusztán

Kerékpárral, gyalog, vagy akár lóháton is felferdezhető a puszta világa megannyi csodájával együtt. Vendégeinket a kijelölt túraútvonalak is segítik a táj testközelből való megismerésében. Kiskunmajsa és Bugac között biztonságos kerékpárút várja a tekerni vágyókat.

 

Túraútvonal ajánlataink Petőfiszállástól – a Kígyósi tanyákig terjednek. Részletes ajánlatokat kérje e-mailben. Túraútvonal ajánlatok a Városszépítő Egyesület Kiskunmajsával együttműködve kerülnek ajánlásra. >>>

 

Itt a jó idő, miért töltenéd a napsütéses délutánokat és hétvégéket a négy fal között? Ha aktív elfoglaltságokra találsz, a hosszú télben megfáradt szervezetednek is új lendületet adhatsz.

 

Pattanj drótszamárra, de ne akarj azonnal 100 kilométert tekerni, csak szép fokozatosan. Eleinte kerüld a forgalmat, csendes, kevésbé forgalmas helyeken tekerj. Ha nagyobb túrákra is elszánod magad, szerezz be biciklissisakot és strapabíró, nem túl hosszú nadrágot is.

Állóképességedet az edzőterem falai között is fejlesztheted hozzá. Tekerj a normál üléses vagy a háttámlás változaton , mely  különösen gerincproblémákkal küzdőknek ajánlott. A kerékpározás nemcsak remek állóképesség-fejlesztő, hanem  zsírégető hatása is jelentős.

 

 

Vissza | Nyomtatás | Lap tetejére